Наречена Роберта Паттінсона несподівано розсекретила стать їхнього первістка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
641
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус
Фото: Getty Images

Сьюкі Вотерхаус прямо зі сцени повідомила, хто у неї нещодавно народився

У березні цього року зірка “Сутінок” Роберт Паттінсон та його кохана, співачка Сьюкі Вотерхаус вперше стали батьками . І хоча для багатьох це вже не секрет, знаменитості все ж не поспішають розголошувати усі подробиці особистого життя. Але, хто саме у них народився — хлопчик, чи дівчинка, артистка все ж таки розсекретила. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Більше про новий етап у своєму житті Сьюкі Вотерхаус вирішила поділитися на фестивалі Coachella. Прямо зі сцени співачка оголосила, що народила Роберту Паттінсону доньку, проведенням часу з якою пара насолоджується з моменту її народження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що раніше пара не підтверджувала офіційно новину про народження первістка. Втім, публіці поки також невідомо, коли саме народилася донька Роберта Паттінсона та Сьюкі Вотерхаус, а також як пара назвала дівчинку.

Можливо, деякі з вас в курсі, що в моєму житті нещодавно відбулися великі зміни. Я люблю приголомшливих жінок і щаслива, що тепер у мене є моя власна приголомшлива леді та що я зустріла кохання всього мого життя!
— сказала Сьюкі Вотерхаус.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно кохана Паттінсона показала своє тіло після народження первістка. Молода матуся не стала приховувати, як насправді виглядає після пологів.