Не тільки Сергій Жадан: музикант та композитор гурту "Жадан і собаки" Євген Турчинов доєднався до лав 13-ї бригади НГУ "Хартія" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
567

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Жадан, Євген Турчинов. Фото: instagram.com/ievgen_turchynov

Зараз музиканти проходить навчання, а після – у складі "Хартії" захищатимуть Україну на фронті

Євген Турчинов, відомий український музикант і композитор, приєднався до лав 13-ї бригади Національної Гвардії України "Хартія". Разом зі своїм відомим колегою, письменником та музикантом Сергієм Жаданом, він захищатиме Україну на Харківському напрямку . Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

39-річний Турчинов є учасником кількох харківських гуртів, таких як "Жадан і Собаки", "Лінія Маннергейма", "Діти капітана Гранта" та "Євген Костянтинич і Криваве Забазарєво". Він також створював музику для багатьох пісень цих гуртів. З початку широкомасштабної війни він разом зі своїми колегами збирав кошти на закриття потреб бійців “Хартія”, а віднедавна і сам долучився до її складу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, розмістивши світлину у військовій формі зі зброєю в руках. Зараз, як відомо, Євген Турчинов проходить навчання.

Євген Турчинов. Фото: instagram.com/ievgen_turchynov
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тімоті Снайдер розчарувався у підтримці США України. Професор Єльського університету озвучив важливу думку, що Сергій Жадан має тримати нобелівський диплом , а не гвинтівку.