"Мені байдуже": Дмитро Ступка, якого звинувачують у втечі в США, зізнався, чи повернеться в Україну після війни

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дмитро Ступка. Фото: instagram.com/stupka777

Відомий український актор розповів, як він сприймає критику щодо своєї відсутності під час широкомасштабної війни

Відомий український актор Дмитро Ступка відповів хейтерам, які звинувачують його у втечі з України під час повномасштабної війни. Ба більше, актор публічно заговорив про повернення у Київ. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю obozrevatel Ступка зазначив, що мав намір повернутися до Києва в лютому 2022 року, але вторгнення Росії внесло свої корективи. Нині актор проживає в США, де постійно стикається з негативними коментарями щодо свого рішення залишити країну в такий складний час. Проте актор наголошує, що його це не турбує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дмитро розповів, що зазнавав критики ще до війни та навчився не звертати увагу на образи. Він впевнений, що має право самостійно обирати свій шлях. Та й у своє виправдання зазначає, що був у США ще до початку повномасштабної.

Я настільки до цього вже звик. Навіть до повномасштабної війни постійно приходили на мої сторінки люди, які знаходили, що там похейтити, написати образливе. Як до цього ставлюся? Мені байдуже, чесно кажу. Ніхто не може розказати, як мені жити й що мені робити. Це моє життя. Сам прокладаю свою дорогу. А хто там що думає — це їхня особиста думка, я на це вплинути не можу. Тому просто не звертаю уваги, принаймні стараюся,
— каже Дмитро Ступка.

Актор поділився планами на майбутнє, зазначивши, що має намір повертатися до України. Однак чи станеться це до завершення війни — не уточнив.

У перспективі актор хотів би жити на дві країни. Адже донька Дмитра перебуває в США, і він бажає бути поруч, бачити, як вона росте. Водночас він планує продовжувати розвивати свою кар'єру в Україні, беручи участь у кіно- та театральних проєктах.

Я так розумію, що моя донька буде жити тут (в США – прим. ред.), тому що мама вже має свій бізнес, своє життя. Забрати дитину від мами я не маю права. Тому, дай Боже, закінчиться війна, буду жити на дві країни. В Україні багато років працював, робив кар'єру і так просто це все розірвати не хотів би. Я дуже сумую за Києвом, за друзями, за родичами, за професією. Але зараз на першому місці в мене моя дитина,
— додав актор.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Ступка вперше показав нову кохану, але її сплутали з популярною співачкою. Навіть сам актор пожартував про схожість дівчат.