Представник знаменитої акторської династії: чим зараз живе Дмитро Ступка, який покинув Україну та переїхав у США

Новини шоубізнесу
1 843
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Ступка
Фото: instagram.com/stupka777

Дмитро часто отримує на горіхи від фоловерів

Дмитро Ступка - відомий український актор, представник славнозвісної династії Ступок. Артист є онуком легендарного Богдана Ступки та сином Остапа Ступки, якого засудили за ДТП у Києві. Славнозвісний актор, якому 37 років, наразі проживає у США. Він час від часу демонструє підписникам своє досить безтурботне життя, за що отримує на горіхи.

Отож, відомо, що Дмитро перебуває у Сполучених Штатах Америки. Туди він виїхав разом зі своєю колишньою дружиною Поліною Логуновою та донькою Богданою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дуже цікаво, що вони переїхали за кордон ще до початку широкомасштабного вторгнення російських загарбників, а саме восени 2021-го. 23 лютого 2022-го року артист повертався на Батьківщину, але не долетів. Він перебував у літаку, де і дізнався, що на Україну напала росія. Відтак, тоді рейс Ступки скасували.

Туристичний період мого перебування в США закінчувався і я мав виїхати додому до 8 березня. Мав летіти двома рейсами: Лос-Анджелес – Стамбул, Стамбул – Київ. Коли летів до Стамбула, знайомі почали писати в інстаграмі, що почалася війна, чують вибухи. Поки летів у літаку 10 годин, слідкував за новинами. Коли прилетів до Стамбула, то вже не міг летіти додому, небо було закрите,
- розповідав актор у своєму інтерв’ю "24 каналу".

Кілька тижнів Дмитро пробув у Туреччині. Саме звідти він вирушив до Польщі, і вже в цій країні розпочав свою благодійну діяльність. Артист займався гуманітарною допомогою через фонд свого знаменитого дідуся. Пізніше до Варшави приїхали рідні Дмитра, а саме мама та тітка. Потім вони всі разом вирушили до Німеччини, а потім - до Італії.

Влітку 2022 український артист заявляв що йому не вдається знайти роботу у Штатах, а відтак він був змушений мешкати там на кошти, які заробив в Україні. При цьому селебритіс не перестава публікувати світлини із Флориди та демонструвати українцям, як він розкішно проводить час за кордоном.

У березні цього року Дмитро постав у себе в соцмережах у камуфляжному вбранні. Світлину він супроводжувати підписом не став, але зазначив, що там де він перебуває - 18° тепла.

Пост Дмитра Ступки
Скриншот

Варто зауважити, що наразі артист час від часу розповсюджує фото зі своєю новою пасією. З обраницею Юлією він розпочав стосунки після розлучення з Логуновою. Окрім того, Дмитро Ступка публікує кадри з благодійних заходів у містах США на підтримку України, проте це він робить доволі рідко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Ступка зганьбився на свій день народження. Він нагрубіянив матері захисника “Азовсталі”.