Є кому попіклуватися: Єфросиніна дізналася про жінку, яка відіграє важливу роль для її чоловіка на фронті

Новини шоубізнесу
994

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: mashaefrosinina / Instagram

Жінці, яка піклується про Тимура Хромаєва, 60 років

Відомий український бізнесмен, військовий та за сумісництвом офіційний чоловік телеведучої Маші Єфросиніної, яка шокувала вартістю свого святкового вбрання, під час своєї розмови з коханою розповів про свій побут на фронті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, Тимур Хромаєв поділився деталями свого звичного життя, коли він перебуває зі своїми побратимами в селах, які розташовані у прифронтовій зоні. Запис бесіди Маші та Тимура опубліковано на YouTube каналі ведучої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, під час розмови Хромаєв зізнався, що йому готує борщ його сусідка. Єфросиніна перепитала у свого коханого, скільки їй років, на що він відповів, що 60.

Окрім того, Тимур поділився, що там, де він несе службу, багато добрих і гарних людей. Вочевидь, Маші не особливо сподобалася ця інформація і вона перепитала у свого коханого про це детальніше. До речі, чоловік Єфросиніної резюмував, що ця сусідка в’язала йому теплі шкарпетки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна зізналася, як її старша донька дізналася про молоду коханку Тимура Хромаєва. Телеведуча розповіла, як 20-річна Нана відреагувала на чутки про розлучення своїх батьків.