"Нашим стосункам кінець": Єфросиніна присвятила щемливий пост чоловіку-військовому (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка відзначилася некомпетентністю на нацвідборі на Євробачення, потішила своїх підписників чуттєвим постом на адресу свого чоловіка. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram популярна ведуча розповіла, що перебуває в стосунках зі своїм коханим Тимуром Хромаєвим уже 22 роки. Однак, вона навіть не могла подумати, що вони будуть разом, адже коли Маша зізналася Тимуру у коханні, він просто подякував їй.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тоді Єфросиніна думала, що  їхнім стосункам прийшов кінець, проте сталося зовсім не так. Вони побралися і стали щасливою родиною. Ба навіть, Єфросиніна говорить, що вони навряд чи зможуть порахувати скільки разів впродовж шлюбу зізнавалися одне одному в коханні. Нині ж Хромаєв захищає Україну на передовій, і за це Маша ще більше пишається своїм обранцем. У публікації телеведуча написала:

Тільки ми удвох з тобою знаємо, чим дається пронести це почуття через два десятиліття. Тільки ми удвох знаємо, що навряд чи можемо видати керівництво з порадами на цю тему, тому що ми далеко не ідеальні. Я ненавиджу, що, коли ти в Києві, ти постійно на телефонах і в частині... І в той же час тихо радію, тому що, завдяки вашим з командою успіхам, тебе тепер викликають в підрозділ, і ми можемо знову ходити на побачення. Я прямо зараз пишу цей текст і ображаюся, тому що ти ще раз забув, що сьогодні свято "рожевих соплів"... І одночасно іржу, тому що я б злякалася, якби ти про нього згадав і написав мені вірші. Сподіваюся, ти прочитаєш це повідомлення, і таки принесеш мені ці квіти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна зізналася, що їсть, а від чого відмовляється, щоб підтримувати ідеальну форму. Маша Єфросиніна розповіла підписникам, що загалом дотримується кількох дуже простих правил у харчуванні.