Мадонна нагадала світові про депортованих українських дітей (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 086

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Instagram Madonna

Артистка звернулася до фоловерів, а також світових лідерів через свої соцмережі напередодні саміту миру у Швейцарії

Знаменита американська артистка Мадонна, яка з гумором привітала батька з днем народження, приголомшила своїм постом про війну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Мадонна розповсюдила ролик, в якому показала реалії війни не лише в Україні, а і в таких країнах, як Палестина, Ізраїль, Ємен, Сирія, Нігерія, Конго, Малаві. Символічно, що відео та звернення селебритіс приурочила до саміту миру, який відбудеться у Швейцарії 15 червня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У зверненні артистка згадала про важливість миру та захисту прав дітей. Зокрема, вона пригадала про 19 тисяч українських дітей, які були відірвані з рідної домівки та депортовані до рф.

Скрізь, де є конфлікт, страждають діти...... Україна, Палестина, Ізраїль, Ємен, Сирія, Нігерія, Конго, Малаві....... Цей список можна продовжувати і продовжувати. Ми можемо не погоджуватися з багатьма питаннями, але я молюся, щоб ми всі погодилися з тим, що наші діти потребують захисту!15 червня світові лідери зберуться у Швейцарії на Глобальному саміті миру, присвяченому припиненню війни в Україні та поверненню понад 19 000 українських дітей, які були відірвані від своїх родин і депортовані до росії. Я виступаю за мир для всіх дітей в усьому світі. У всьому світі. І я ніколи не зупинюся! Я сподіваюся, що ви приєднаєтеся до Мене
- резюмувала Мадонна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Мадонна знову закрутила роман з молодим обранцем. Подейкують, що новим коханим зірки знову став боксер.