Забула, куди приїхала. Мадонна оконфузилася перед тисячами прихильників (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Нещодавно Мадонна приголомшила новиною про те, що 2 дні пробула в комі . Можливо, нездужання зірки вплинуло на її пам'ять, адже днями вона потрапила в дуже не гарну ситуацію. Деталі знайдете в нашому матеріалі.

Американська співачка Мадонна святкує 40-річчя своєї музичної кар’єри та проводить свій ювілейний тур. Після успішного виступу в Європі вона повернулася до Канади, однак у Торонто 65-річна співачка сильно осоромилася перед тисячами своїх шанувальників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час Celebration Tour Мадонна та її команда влаштували шоу в Scotiabank Arena у Торонто. Проте в густому гастрольному графіку співака забула, де саме виступає. Вона привітала місцеву публіку словами: "Привіт, Бостон" .

@lastwrestlinghistorian #fyp #foryourpage #trending #madonna #celebrationtour #madonnamusic #madonnatotonto #ladygaga ♬ original sound - Alan

На щастя, Мадонна швидко виправилася та визнала свою помилку. Вона попросила вибачення у шанувальників та виголосила смішну промову, неочікувано пригадавши свою колегу Леді Гагу:

Ви, напевно, сердитеся на мене, тому що я сказала: "Привіт, Бостон"? Мені шкода. Це було б так, якби ви, народе, сказали: "Гей, Леді Гага грає сьогодні ввечері!" Я б цього не хотіла. Знаєте, нічого не маю проти Леді Гаги. Кохаю її. Я люблю будь-кого, хто нижчий за мене.

Цікаво, що колись серед шанувальників ходили чутки про те, що Мадонна впродовж багатьох років недолюблювала Леді Гагу. Тож, можливо, у цій промові вона пригадала Гагу не просто так.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про ТОП-12 дивних звичок знаменитостей , серед яких є Мадонна. Повірте, після цієї інформації ви зовсім по-іншому подивитеся на цих зірок.