Голий Меловін розповів, чому не любить публікувати сторіс в Instagram (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 194

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/melovin_official

Артист висловив своє загальне ставлення до соцмереж

Відомий український співак Меловін, який зачарував архівними знімками у день свого народження, розповів, чому зник із соцмереж. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, епатажний виконавець, в буквальному сенсі приголомшив черговим відео у себе в Instagram . Він показався у соцмережах в оголеному вигляді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, артист вирішив звернутися до своїх підписників. Зокрема, виконавець зізнався, що наразі йому не комфортно часто вести свої сторіс. Артист резюмував, що він не хоче знімати кожен свій крок. Меловін воліє більше працювати, створювати нові хіти.

Я ненавиджу записувати Stories, тому ви так їх мало бачите у мене. Я не люблю вести лайф-стайл. Я не люблю знімати свій кожен вдох, кожну випиту каву.
- заявив Меловін.

Артист також додав, що наразі активно працює саме над україномовним контентом. Він згодом потішить шанувальників якісним саундом. Артист заявив, що під кінець робочого дня хоче випити чаю, а не щось постити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про, те як Меловін показав переписку з колишнім фанатом. Тепер шанувальник відправляє артиста на фронт.