Меловін розповів, в чому полягає національна ідея України (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Меловін
instagram.com/melovin_official/

Артист наголосив, що наша країна надзвичайно багата

Відомий український співак Меловін розповів, у чому, на його думку, полягає національна ідея України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Днями, український музикант дав інтерв’ю знаменитому телеведучому Олексію Суханову. Співак відверто розповів про свою особисте життя, історію, коли він усвідомив свою бісексуальність та про те, з чого починав свою десятирічну музичну кар’єру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Останнє питаня, яке Суханов поставив співаку, було максимально символічним. Він запитався у артиста, у чому, на його думку, полягає національна ідея України. Відповідь селебритіс була напрочуд цікавою.

Не шукати собі ніяких братів ( у чому полягає національна ідея для України? ). Бо навіть зараз продовжується пошук нових братів. Це так дивно. От треба когось знайти, щоб було легше. Аби щоб було. А насправді треба мати своє, і цього достаньо. Розвивати його. Не шукати опору там, де все може зламатися. У собі її будувати. У нас же не бідна країна, вона просто обкрадена.
- заявив Меловін.

Дивитися: 1:10:38

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін повідомив, що готує дует з європейською співачкою. Також артист зізнався, що свій день народження зустріне з шанувальниками на концерті у Львові.