Крістіна Агілера обіцяє підвищити лібідо: артистка випустила власний лубрикант і запустила гарячу лінію розмов про інтим

Новини шоубізнесу
1 951

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Крістіна Агілера. Фото: instagram.com/xtina

Артистка представила незвичайну рекламну кампанію власного бренду, в рамках якої стане значно ближчою із шанувальниками

Відома співачка і співзасновниця бренду лубрикантів та засобів для сексуального здоров'я Playground Крістіна Агілера, яка вражає своїм стилем, запустила новий продукт — лубрикант Pillow Talk. Чому ця рекламна кампанія стала такою особливою і як прихильники зірки можуть індивідуально з нею поговорити — розповідаємо на Хочу!

Pillow Talk містить адаптогенну формулу, що підвищує лібідо, і має складну есенцію з нотами троянди, квітками геліотропа та півоніями. А з нагоди запуску нового лубриканту також стартувала кампанія, в центрі якої — гаряча лінія 1-888-PLY-GRND, організована Крістіною Агілерою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ця гаряча лінія створена для дестигматизації розмов про секс і надання порад щодо інтимних стосунків. Абоненти зможуть почути поради від самої Агілери, дізнатися більше про Pillow Talk або ж отримати код на знижку та поділитися власними порадами. Крім того, абоненти мають можливість залишити голосове повідомлення зі своїм номером телефону, аби отримати індивідуальну розмову з Агілерою.

Ця кампанія звертається безпосередньо до жінок, заохочуючи більш відверті розмови та кидаючи виклик культурі сорому, що оточує жіноче сексуальне здоров'я і задоволення. І все це робить свій внесок у важливу справу,
— коментує Агілера.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше схудла Крістіна Агілера похизувалася новою зачіскою. Проте артистка вражала не лише змінами у зовнішності, а й вбранням.