Наче дюймовочка! 43-річна Крістіна Агілера показала струнку фігуру у звабливому корсеті (ФОТО)

Новини шоубізнесу
791
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Крістіна Агілера, фото
Фото: instagram.com/xtina/

Дізнайтеся, як відома співачка підтримує своє тіло в тонусі

Зіркова краса цікавить, певно що, усіх прихильників. Нещодавно Ребел Вілсон розкрила секрет свого неймовірного схуднення , а тепер своєю неймовірно стрункою фігурою вразила Крістіна Агілера.

Крістіна Агілера знову в центрі уваги. 43-річна співачка поділилась знімками, на яких вона позує в спокусливому корсеті у формі серця та довгих чобітках, а також в синій корсетній сукні. Такий, дещо відвертий, образ вдало підкреслює розкішну фігуру зірки. Ці образи Агілера приміряла напередодні свого шоу в Лас-Вегасі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Останнім часом Агілера частенько хвалиться своєю стрункою фігурою. Хоча раніше артистка говорила, що не любить бути дуже худою, схоже, зараз вона почала любити свої витончені форми.

Цікаво, що Крістіна не завжди була такою стрункою. Після народження сина у 2008 році вона набрала вагу, але потім почала активно худнути для ролі в фільмі "Бурлеск" 2010 року. Того ж року, після розлучення, її вага знову почала коливатися.

Крістіна Агілера в молодості, фото
Фото: Getty Images

Щоб схуднути, Агілера обмежила свій щоденний раціон до 1600 калорій і дотримувалася Райдужної дієти. Та жорсткі обмеження вже в минулому. Зараз зірка намагається правильно харчуватися, включаючи у свій раціон багато рослинної їж й уникаючи солодів.

Крім того, співачка веде активний спосіб життя. Вона тренується до п’яти разів на тиждень, займаючись його, боксом та силовими вправами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, що зірка серіалу "Секс у великому місті" позбулася філерів . Вас вразить зовнішній вигляд 59-річної Крістін Девіс.