Невже це примирення? Колишня Мурата Налчаджіоглу звернулася до нього після публічного розставання (ФОТО)

Новини шоубізнесу
847

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Foxy. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Неочікувано блогерка Анастасія Фоксі поділилася спільним фото з турецьким бізнесменом

Ексчоловік співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу, отримав несподіване публічне звернення від своєї колишньої пасії . Блогерка Анастасія Фоксі вирішила привітати його з днем народження у соціальних мережах.

12 червня Мурат святкував своє 47-річчя, отримуючи численні привітання від рідних та знайомих. Серед них була й Анастасія Фоксі, яка присвятила йому особливий пост в Instagram-stories. Вона поділилася їхнім спільним романтичним фото, де пара обіймається, супроводивши його підписом: "З твоїм днем, рідний".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Foxy. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Мурат не залишив це без уваги й відреагував на привітання, зробивши репост допису Анастасії та відповівши смайликом у вигляді червоного сердечка. Цей обмін повідомленнями викликав припущення про можливе примирення пари або хоча б про те, що вони залишилися в хороших приятельських стосунках після розриву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні розставання Анастасія Фоксі присвятила Мурату Налчаджіоглу багатообіцяюче тату . Варто зазначити, що це був не перший напис на тілі, який дівчина присвятила колишньому чоловікові Ані Лорак.