Після публічної сварки дівчина Мурата Налчаджіоглу зізналася, чи утримує її бізнесмен

Знаменитості
1 066
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Бо ж сама Анастасія Фоксі, як відомо, не працює, а гроші лише зрідка отримує за свою модельну діяльність

Нова кохана Мурата Налчаджіоглу, яка злила кадри їх палкої сварки , не приховує, що не любить працювати. Дівчина розповідала, що не працює, але іноді може отримувати гроші за роботу моделлю, хоча навіть це не є систематичним, а виключно “за настроєм”. І все ж таки, як відомо, в Анастасії Фоксі є син, якого теж треба забезпечувати. Хто цим займається — дізнавайтеся нижче!

У себе в Insta Stories Анастасія Фоксі часто відповідає на питання підписників, які цікавляться її життям. А оскільки блогерка показує лише свій вільний час, то користувачі соцмережі вдаватися в питання, чи працює вона .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дівчина Мурата Налчаджіоглу не стала уникати питань про її фінансове становище та чесно зізналася, що не турбується про роботу. А все тому, що забезпечує її коханий чоловік, поки сама Анастасія займається лише тим, що їй подобається.

Заробляє мій чоловік. Я іноді працюю моделлю, але зараз це більше схоже на хоббі,
— зізналася Анастасія Фоксі.
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

На тлі таких відповідей підписники блогерки запитали, хто в такому випадку забезпечує і її сина — батько дитини, чи нинішній бойфренд. За свого колишнього коханого дівчина не стала нічого говорити, проте зазначила, що наразі усю фінансову відповідальність взяв на себе Мурат Налчаджіоглу.

Мій син — частина мене. Коли чоловік розпочинає стосунки з жінкою, у якої є дитина, він повинен усвідомлювати всю відповідальність. Мурат, як чоловік, закриває всі потреби родини,
— додала нова кохана Мурата Налчаджіоглу.
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Мурат Налчаджіоглу неоднозначно висловився про швидке розлучення з Лілією Реус. Бізнесмен неочікувано заявив, що навіть не знав жінку, на якій одружився минулого літа.