"Атака була серйозна": співачка Власова пригадала курйозну історію про те, як її запрошували на корпоратив політики найвищого рангу

Новини шоубізнесу
1 381

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/eygeniavlasova

Відтоді артистка більш ретельно перевіряє своїх замовників

Популярна українська артистка Євгенія Власова, яка відповіла, чи перебуває у стосунках, чесно зізналася про пропозиції щодо виступів на корпоративах, які вона отримувала від політичних діячів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, селебритіс заявила, що інтерес до її персони з боку політиків був завжди. Власова пригадує, як колись їй навіть пропонували звання заслуженої артистки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоправда, умовами таких пропозицій були певні виступи зірки. За словами знаменитості, вона на таке ніколи не погоджувалася.

Ніколи я не брала участь у подібних заходах наших політиків у минулому. Але вони дійсно мною цікавилися, і дуже серйозно. Як жінкою. Телефонували й казали, що дадуть звання заслуженої артистки, якщо поїду виступити в Крим. Навіть казали, що не потрібно співати. Коли мене запрошували такі люди, то я відмовлялася, бо знала, чим це попахує, й ніколи не погоджувалася,
- зізналася Власова під час інтерв'ю "Люкс ФМ".

Проте, зірка додала, що свого часу одного разу її обдурили троє відомих політиків та запросили на приватний захід на кораблі. Легендою був нібито виступ на весіллі. Відтак, Власова щиро повелася на такий трюк політичних діячів. Євгенія не стала розкривати імена тих, хто саме її запросив. Однак, зауважила, що в подальшому це могло закінчитися дуже погано. Саме після того випадку виконавиця ретельно перевіряє своїх замовників.

Втім, мене таки заманили обманом. Мій знайомий сказав: "Женю, дуже багаті люди хочуть, щоб ти виступила на кораблі, ніби весілля". Я погодилася, але назвала дуже великий гонорар. Мені його заплатили, я поїхала, але не знала, до кого. Як виявилося, це було не весілля, а захід, де були присутні лише три людини на той час високого статусу. Я була шокована, коли побачила тих людей. Це були дуже відомі політики. Мені вдалося виступити та поїхати собі спокійно. Хоча були там і дуже серйозні "пригоди", які могли коштувати мені життя у той момент. Після цього вирішила ще прискіпливіше обирати, де виступати. Однак вони не зупинилися й згодом ще запрошували і хотіли присвоїти звання заслуженої артистки. Я тоді навіть казала неправду, що вагітна, щоб відмовитися їхати. Атака була серйозна,
- резюмувала Євгенія.

Дивитися з 18:24

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка Євгенія Власова розповіла про своє ставлення до мовного питання в Україні. Як виявилося, артистка цілком підтримує російську.