Не можемо стримати сліз! Інна та Тімур Мірошниченки показали, як всього за рік їх любов кардинально змінила життя названого сина (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 151

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Родина Мірошниченків. Фото: instagram.com/_inna_mi_

Рік тому зіркове подружжя офіційно стали батьками маленького Марселя, а за цей час він змінився до невпізнаваності

Інна Мірошниченко, яка знову готується стати мамою , розчулила користувачів мережі відео, на якому показала, як любов і турбота змінили їхнього названого сина Марселя за рік. Дружина ведучого ЖВЛ Тімура Мірошниченка поділилася емоційним записом, що розповідає про початок історії адаптації хлопчика в їхній родині.

У своєму фотоблозі Інна згадала, як родина з трепетом чекала на Марселя, сповнена надій та віри у краще майбутнє. Після довгого періоду адаптації Інна повідомила про помітні покращення у здоров'ї та поведінці хлопчика, який тепер може насолоджуватися щасливим дитинством.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Своїми спогадами Інна Мірошниченко поділилася у річницю з моменту, коли вони з Тімуром офіційно стали батьками маленького Марселя. При чому блогерка зазначила, що тоді інші люди не сильно вірили у те, що малюк зможе адаптуватися до їх родини.

22 червня 2023. Ми стоїмо в залі суду, тримаємося за руки і плачемо, бо щойно суд оголосив, що Марсель офіційно наш син! Плачемо, бо розуміємо, що пройшли дуже складний шлях до цього. Плачемо, бо ніхто не вірив у нього до нас. Плачемо, бо знаємо, що зробимо його щасливим! "Це складний випадок, немає ніяких гарантій", - казали нам. "Подивитесь на нього за рік…", - відповів тоді Тім,
— розчулила спогадами Інна Мірошниченко.

Інна також не приховувала, що на цьому шляху були труднощі, але родина не здавалась і продовжувала вірити, що любов усе подолає. Завдяки підтримці та турботі, Марсель перетворився на щасливу дитину, і його батьки не можуть стримати емоцій, спостерігаючи за його змінами.

Пройшов цей рік. Усього рік, який зцілив життя! Це феноменальні зміни. Марсель подолав складні діагнози і за рік в сім’ї майже наздогнав однолітків. Він ходить, бігає, їздить на самокаті. З хлопчика, який не мав емоцій і усього боявся, Марс перетворився на хохотуна, який прагне вивчати все беззупинно.
Цей рік був важким. Але коли ми бачимо результат, то не можемо стримати сліз щастя! Дякуємо, синок, що ти прийшов в наше життя і своїм прикладом доводиш, що дива існують! Варто просто щиро любити і відкрити серце одне одному!
— додала дружина ведучого.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Інна Мірошниченко розповіла про дівчинку , яку хоче удочерити. Адже разом з чоловіком вони мають намір подарувати любов та увагу ще мінімум одній дитині.