"Знаю, що вона є. І чекає на нас": Інна Мірошниченко розповіла про дівчинку, яку хоче удочерити (ФОТО)

Новини шоубізнесу
9 400
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тімур та Інна Мірошниченко
Фото: Скриншот

Дружина ведучого заявила, що мріє усиновити дівчинку

Дружина відомого українського журналіста, оглядача Євробачення Тімура Мірошниченка Інна Мірошниченко, яка зізналася, чому вони з чоловіком вирішили усиновити одразу двох дітей, вже стала кандидаткою на усиновлення. Подружжя активно шукає дитину, яка доєднається до їхньої великої родини.

Отож, у себе на сторінці в Instagram Stories Інна повідомила, що отримує багато повідомлень про дітей. Відтак, адвокатка плекає надію, що саме через соцмережі їй вдасться швидше знайти нового члена родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інна також розповіла, що документи дозволяють їм усиновлювати дівчинку 8 - 10 років. Однак, як говорить обраниця Тімура, наявні деякі нюанси:

Моя дитина – це дівчинка 8-10 років. У мене в висновку є ще нюанси по соціальній історії й особистим характеристикам майбутньої дитини. Тому пошуки ускладнюються. Але я знаю, що вона є. І чекає на нас.
- зазначила жінка.
Пост Інни Мірошниченко
Скриншот

Варто, відзначити що раніше обраниця Тімура говорила що порядок усиновлення дітей повинен відповідати їхньому віку. Іншими словами, Мірошниченки можуть взяти у свою родину молодшу дитину. Однак, Інна зазначила, що мріє про старшу дівчинку.

Нова дитина має бути молодше молодшого в сім'ї в ідеалі. Є таке правило щонайменше в Києві серед тренерів школи усиновлювачів. Але я дуже хотіла старшу дитину. Дитину, яка через вік втрачає свій шанс потрапити в сім'ю,
– розповіла Інна Мірошниченко.
Пост Інни Мірошниченко
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко тепло привітала свого чоловіка з річницею весілля. Вона зазначила, що планує бути з ним ще 6 життів.