Зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон вперше розповів про свій новий статус татуся

Новини шоубізнесу
1 013

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус. Фото: Getty Images

Актор відверто розповів, як змінилося його життя з появою донечки

Відомий британський актор, зірка фільмів "Сутінки", Роберт Паттінсон вперше відкрито поділився своїми емоціями щодо батьківства. Його перша донька народилася навесні 2024 року, і цей момент став вирішальним у його житті. Матір'ю дівчинки стала відома модель та акторка Сьюкі Вотергаус.

На модному показі нової колекції Dior Homme у Парижі Паттінсон відверто розповів виданню US Weekly про зміни, які принесли в його життя нові обов'язки. Він зізнався, що поява дитини змусила його відчувати себе як старшим, так і молодшим одночасно. Актор також зазначив, що зміг вирватися до Парижа лише на день, оскільки тепер основний час присвячує родині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Паттінсон зазначив, що роль батька відкрила для нього нові горизонти та змінила його погляд на життя. Зараз він прагне якомога більше часу проводити з родиною, адже розуміє, наскільки важливими є ці моменти.

Вона така мила. І, ви знаєте, я вражений тим, як швидко почала проявлятися її особистість. Їй лише три місяці, а я вже думаю: "Ого. Здається, я вже бачу, яка вона",
— розповів Роберт Паттінсон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус таємно одружилися . Відомий британський актор та його кохана уклали шлюб, проте вирішили приховати це від широкого загалу.