Позитив відверто розповів про сварки з Юлією Сахневич на тлі яких артисту важко писати нові пісні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Позитив та Юлія Сахневич. Фото: instagram.com/juli_sakhnevych

Артист також заговорив про бажання стати татом, тому вони з коханою сподіваються, що незабаром їх мрії здійсняться

Олексій Завгородній, відомий український артист під псевдонімом Позитив, розповів про своє життя з танцівницею Юлією Сахневич. Він відкрив деталі їхніх стосунків , які довго приховував від публіки, і зізнався, що часто стає причиною їхніх сварок.

Відомо, що пара разом вже понад три роки. Позитив підкреслив, що він щасливий у цих стосунках. За його словами, у них немає чіткого розподілу хатніх обов'язків, хоча він сам любить готувати й часто бере на себе цю задачу. Співак також зазначив, що у них немає хатньої робітниці, вони справляються з побутом самостійно. Однак, з огляду на плани переїзду до більшого житла, де зараз триває ремонт, закохані розглядають можливість найняти прибиральницю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, Позитив поділився своїм бажанням стати батьком. Пара сподівається, що незабаром їхня родина поповниться. На завершення він додав, що прагне бути найкращою версією себе у цих стосунках, хоча сварки все ж таки трапляються, основною причиною яких є нестача уваги.

Думаю, можемо посваритися через увагу, якої потребують усі дівчата. Зараз дуже складно пишуться пісні. Тому часом хочеться залишитися на студії, щоб допрацювати. Але кому з дівчат таке може сподобатися?
— зазначив Позитив.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Позитив чесно зізнався, чи справді Юлія Сахневич зруйнувала його перший шлюб . Адже тривалий час у Мережі активно поширювалася ця інформація.