Позитив відверто заговорив, чи готові вони з Юлією Сахневич вперше стати батьками

Новини шоубізнесу
2 747
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Позитив та Юлія Сахневич
Фото: instagram.com/juli_sakhnevych

Тривалий час артист приховував особисте життя, проте віднедавна став відкрито говорити про плани на майбутнє

Відомий український співак Олексій Завгородній, більш відомий під сценічним іменем Позитив, відомий зізнався, чи готовий стати батьком. Вже тривалий час артист будує романтичні стосунки з відомою танцівницею , а от чи готові вони до більш серйозних кроків в бік спільного майбутнього — дізнавайтеся на Хочу!

Тривалий час Позитив та Юлія Сахневич приховували стосунки. Хоча й у Мережі не один рік ходили чутки, що саме зі своєю партнеркою по проєкту "Танці з зірками" зустрічається співак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Олексія, увесь цей час вони не поспішали підтверджувати здогадки прихильників, адже вважали, що це надто особисте. Проте коли в Мережу злили їх спільні фото, то пара вирішила більше не вводити в оману публіку.

Ми не говорили про стосунки публічно, бо відчували, що так буде краще. Як кажуть, кохання любить тишу. У мене колишні стосунки були відкритими для публіки, і я не хочу повторювати таку історію,
— каже Позитив.

До слова, артист вже готовий і до більш рішучих кроків. Тому, можливо, найближчим часом ми дізнаємося про нове зіркове весілля. Не оминає Позитив стороною і бажання вперше стати татом.

До шлюбу ми готові, бо пройшли разом дуже багато. Ми завжди були поруч у найскладніші моменти. Саме Юля мені допомагає і підказує, як стати ще кращим для себе й оточення. Можна сказати, вона мій найкращий друг і мотиватор,
— додає артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, тільки нещодавно Позитив зробив пропозицію колишній підопічній Потапа. Тоді, до слова, багато хто припустив, що між ним та Мішель Андраде є дещо більше, ніж просто дружба.