"Ви просто послухайте як вона співає наживо": викладачка з вокалу розібрала творчість Злати Огнєвіч (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
809

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Експертка проаналізувала архівні виступи Злати

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка презентувала композицію, що стала саундтреком до фільму “Конотопська відьма”, не соромиться співати наживо. Багато хто впродовж творчої кар'єри Злати оцінював її вокальні дані. Нещодавно свою оцінку вирішила дати викладачка з вокалу Юлія Юрченко. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Юлія проаналізувала архівні виступи Злати. Вона у своєму ролику провела сюжетну лінію про те, як змінювався вокал Огнєвіч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Юрченко каже, що в артистки є надзвичайно круті виступи та моменти, в яких вона здатна демонструвати силу вокалу. Однак, у сучасному репертуарі таких пісень небагато.

Ви просто послухайте як вона співає наживо, яка в неї сильна й потужна джазова база, філігранно співає, є усі техніки. Я не знаю, чому вона співає такі пісні. Я не знаю. От "Буревіями" - так, для мене це було просто в серденько. Я сподіваюсь, що ніхто не образиться на мене, але ось такий джазочик, де багато мелізмів, багато технік. Це ж просто, я не знаю, це вершина майстерності і це дуже класно. Вона це вміє співати і, будь ласка, Злато, співайте нам цього більше,
переконана викладачка.

Юлія говорить, що Злата чудово вміє користуватися різними техніками вокалу. Проте, вона доволі рідко обирає складні пісні.

Я б тоді Злату слухала постійно, тому що мені як музиканту дійсно не вистачає ось саме такого репертуару, саме таких пісень. Зараз в нас пісні, знаєте, три ноти, два прихлопи, три притопи,
- зазначає Юлія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Злата Огнєвіч здивувала черговою музичною прем’єрою. Артистка переконує, що кохання - це не лише слово. На її думку - це світогляд.