Злата Огнєвіч розповіла про свою готовність стати мамою

Новини шоубізнесу
1 169
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Злата Огнєвіч
Фото: instagram.com/zlataognevich_music

Співачка зауважила, чи готова на усиновлення

Популярна українська артистка Злата Огнєвіч, яка відреагувала на те, що вона стане мамою , відповіла, чи готова стати мамою. Подробиці - в нашому матеріалі.

У своєму інтерв’ю Славі Дьоміну співачка відповіла, що вона нині вона вже хоче створити родину. А також артистка зазначила, що готова поринати у кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, кардинальних змін у житті співачки поки що немає. Вона повідомила, що коли щось зміниться, вона обов’язково зміниться.

Коли мені буде що розповісти, я розповім. Я не можу коментувати. Немає чогось такого, що б я могла розповісти. Ще дуже рано,
- заінтригувала Огнєвіч.

Окрім того, артистка поділилася, що вже мріє про поповнення у родині. Ба більше, окрім народження дітей від коханого, Огнєвіч розглядає варіант всиновлення.

Я ще трошки зачекаю і буду народжувати дитину від коханого чоловіка. Мені дуже хочеться сім'ю. Хочеться, щоб у моєї дитини був батько й вона рівнялася не тільки на жінку в родині, але й на тата. Але я розумію жінок, які матері-одиначки з різних причин. Це боляче й неймовірно важко. Я навіть думала, щоб забрати дитину з дитячого будинку. Це тільки думки, але це не страшно. Я не боюся. Навпаки хотіла поговорити зі своєю половинкою, чи погодився б він мати дитину з дитячого будинку й свою. Це було б класно,
- зізналася співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Злата Огнєвіч згадала, як колись ледь не покінчила з життям. Артистка зізналася, що пропрацювала свою проблему з психотерапевтом.