"Як щодо Євробачення-2025"? Джері Хейл заінтригувала можливим поверненням на пісенний конкурс (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
534

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/thejerryheil

Артистка поділилася незабутніми моментами із залаштунків Євробачення 2024

Відома українська співачка Джері Хейл, яка розсекретила імена знаменитостей, що вплинули на її кар'єру, несподівано заговорила про повернення на Євробачення 2025. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавиця дала привід думати, що наступного року може повернутися на найбільш масштабний пісенний європейський конкурс. У себе в Instagram Джері розповсюдила ролик, в якому показала усі найпотаємніші миттєвості, що залишилися за лаштунками Євробачення 2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Неозброєним оком видно, що українська команда проробила неабияку роботу, щоб посісти почесне третє місце. На кадрах можна також помітити режисерку номера Таню Муіньо, яка допомагала артистці відточувати відповідні рухи. Вочевидь, спогади надихнули селебритіс і вона припустила, що може повернутися на наступний рік на конкурс

Спогади про "Євробачення". Як щодо Євробачення-2025?.
- написала співачка.

Коментатори схвально зустріли пост співачки. Окрім багатьох українських фоловерів, свій захват та очікування української артистки на сцені Євробачення 2025 висловили єврофани-іноземці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джері Хейл розповіла, чи задоволена третім місцем на Євробаченні. Артистка заявила, що розраховувала на попадання в топ-3.