"Допомагає, коли тяжко": Джері Хейл представила трек, який піднімає настрій (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
765
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл
Фото: Instagram/thejerryheil

Артистка назвала пісню треком-афірмацією

Популярна українська співачка Джері Хейл, яка разом з Альоною Альоною виступила на пре-паті Євробачення, презентувала свою нову пісню. Подробиці - в нашому матеріалі.

Новий трек артистки має назву "Believe me". Ця пісня покликана стати афірмацією (позитивне, самопідсилювальне твердження) та підтримкою для слухачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що презентація композиції відбулася спільно з UNICEF Ukraine, а також всеукраїнською програмою ментального здоров’я за сприяння Олени Зеленської "Ти як?" та психологинею Світланою Ройз. У тексті "Believe me"Джері використала влучні слова-мотиватори, які допомагають рухатися далі по життю

Сьогодні нам всім важливо робити речі, що додають стабільності та роблять нас стійкішими. Трек-афірмація "Believe me" покликаний допомогти всім нам зібратися в цей непростий час. Головне — пам’ятайте, що афірмації — це інструмент самодопомоги, що працює лише тоді, коли ми діємо,

- повідомила артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як музичний експерт пояснив стрімке падіння українських представниць на Євробаченні 2024. Критик твердо переконаний, що Джері Хейл та Альона Альона різко втратили свою першість через те, що мали неточності з живим виступом.