"Квартал 95" відцурався від Ханумака після його втечі у США: офіційна відповідь Студії

Новини шоубізнесу
1 072

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Руслан Ханумак. Фото: instagram.com/hanumak

Представники Студії пояснили, чи дійсно Руслан Ханумак був у складі їх працівників

Втеча Руслана Ханумака у США в розпал широкомасштабної війни сильно вдарила не тільки по його репутації. Чимало хейту дісталося і Студії “Квартал 95”, яка раніше співпрацювала з гумористом та актором. Як там відреагували на скандал — розповідаємо на Хочу!

Нагадаємо, що на третій рік повномасштабного російського вторгнення Руслан Ханумак “не витримав” розлуки з сином. Тому чоловік натякнув, що виїхавши у Лос-Анджелес найближчим часом він там і залишатиметься. Звісно, це не могло не викликати хвилю обурення у користувачів Мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Студія “Квартал 95” відреагувала на скандальні дії гумориста, та вирішила внести ясність у питаннях власної причетності до виїзду Ханумака у США. В офіційній заяві йдеться про те, що чоловік ніколи не був у складі працівників. Студія “Квартал 95” співпрацювала з ним на умовах договору замовлення, тому до дій Руслана вони не мають жодного стосунку. При цьому команда “Кварталу” підкреслює, що усі учасники Студії нині перебувають в Україні.

Щодо вчинку Руслана Ханумака, новина про якого розлетілася по ЗМІ. Хочемо зазначити, що Руслан Ханумак ніколи не був штатним працівником Студії “Квартал 95”. Студія раніше співпрацювала з Русланом як зі сценаристом, режисером та актором тільки на умовах договорів замовлення. З 2021 року Студія “Квартал 95” не має з Русланом Ханумаком ніяких цивільно-правових та трудових відносин. Отже не коректно називати його зіркою чи тим більше актором Студії “Квартал 95”. Всі актори “Кварталу” знаходяться в Україні,
— йдеться у повідомленні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що виїзд у США — не єдина ситуація, коли Руслан Ханумак угодив у скандал. Раніше чоловік випустив пісню “Дика Дичка”, як отримала негативну реакцію української спільноти.