"Я буду зараз кидати скарги": Олександр Волошин заявив про конфлікт із режисером Русланом Ханумаком (ФОТО)

Новини шоубізнесу
895
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Волошин
Фото: / instagram.com/voloshyn_xx

Блогер взяв участь у подкасті режисера

Популярний український блогер та співак Олександр Волошин, який привселюдно образив свою колишню дружину, заявив про те, що його підставив актор та режисер Руслан Ханумак. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, причиною конфлікту між Русланом та Олександром стався через черговий випуск подкасту Ханумака “Ідеально розлучені”. принциповим є те, що відео знімалося у студії, де раніше своє шоу записувала блогерка Аліна Шаманська із колишньою Волошина Анною Трінчер. Навіть назва подкасту актора має коріння з проєктів вище названих зірок, а саме "Розлу(ю)чена" та "Неідеальна я".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Подкаст Руслана Ханумака
Фото: instagram.com/shamankaa

Отож, першим героєм шоу режисера став Волошин. Олександр повідомив, що був переконаний, що бере участь у звичайному подкасті, проте пізніше, коли чоловік побачив анонс програми, то переконався, що нове дітище режисера є суцільною насмішкою над проєктом Шаманської і Трінчер.

Побачив, що вийшов тизер у Ханумака про наш випуск, який ми зняли. Я побачив, що це пародія-стьоб на подкаст Ані та Аліни. Він мені говорив, що це буде одна й та ж студія, а потім на постпродакшні вони додали ось цю назву "Ідеально розлучені", типу стьоб над Аліною та Анею. Я одразу написав, що я не хочу це випускати, бо Ані це неприємно. Він мене намагався переконувати, що це все норм. Я попросив не випускати, а він все одно випустив,
— поскаржився блогер.

Отож, Олександр повідомив, що просив Руслана не публікувати випуск з його участю. Чоловік навіть заявив, що готовий покрити фінансові витрати. Суть такого рішення Волошина пояснюється тим, що він не хоче псувати стосунки із Аліною та Анною.

Я йому запропонував заплатити за монтаж, знімання і оренду студії. Сказав, що він може скинути всю відповідальність на мене,
— додав блогер.
Пост Олександра Волошина в Instagram-Stories
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Проте, Ханумак не дослухався до Олександра і вирішив опублікувати свій подкаст. Наразі Волошин заявив, що буде скаржитися на відео режисера.

Я буду зараз кидати скарги. Це відео все одно видалять з YouTube,
— наголосив Олександр.
Олександр Волошин
Фото: instagram.com/voloshyn_xx
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин неочікувано заспівав про стосунки зі стриптизеркою. Прихильники Олександра вже встигли припуститися думки, що трек про нещасне кохання присвячено співачці Ані Трінчер, з якою бізнесмен та блогер розлучився.