Альона Вінницька вперше назвала причину розставання з чоловіком-продюсером після 25 років сімейного життя

Новини шоубізнесу
1 922

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Альона Вінницька та Сергій Большой. Фото: clutch.ua

Відома співачка зізналася, що допомогло їй сильно зблизитися з чоловіком під час широкомасштабної війни

Відома українська співачка Альона Вінницька на довгі роки зникла з публічного простору, через що дехто навіть почав поширювати чутки, ніби зірка приохотилася до алкоголю. Проте на третій рік війни виконавиця повернулася до прихильників та нарешті розповіла, що увесь цей час відбувалося у її особистому житті.

Зокрема в інтервʼю виданню oboz Альона Вінницька назвала причину розставання з чоловіком, відомим продюсером Сергієм Большим. Відомо, що через 25 років подружнього життя пара зіштовхнулася з кризою стосунках, через що на якийсь артистка та продюсер розійшлися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте донині Альоні та Сергію вдалося зберегти міцний шлюб та подолати усі проблеми. Та за словами артистки, навіть коли вона не жила разом з чоловіком, їх спілкування продовжувалося, оскільки концертна діяльність їх обʼєднувала і надалі.

Напевно, настав час, коли нам просто необхідно було побути окремо, бо ми дуже давно разом. Почали зустрічатися з вісімнадцяти років — ще дітьми. І я думаю, нам потрібно було розібратися в собі та своїх стосунках. Але хочу сказати, що дуже далеко ми одне від одного не віддалялися. Він дуже любить мою маму, свою тещу — і це навзаєм. А потім не забувайте, що у нас спільна справа. Концертна діяльність і звела нас знову таки разом,
— зазначила Альона Вінницька.

Зараз, за словами Альони, їх стосунки стають тільки міцнішими. А все тому, що вони й надалі продовжують працювати над спільними проєктами, проте тепер вони присвячені не творчій діяльності, а благодійній.

Чим більше спільних проєктів у нас з'являється, тим ближче стаємо одне до одного. Зараз активно поринули в соціальну діяльність. Наш благодійний фонд зайнявся програмою психологічного відновлення та освіти ветеранів російсько-української війни,
— розповіла знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна зізналася, після якої ситуації почула від чоловіка фразу: "нам треба розійтися". Знаменитість розповіла про кризу у стосунках з коханим.