"Грішить дуже серйозно": скандальний блогер дізнався, куди зникла Альона Вінницька (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після розриву з продюсером, який по сумісництву був також її чоловіком, Альона Вінницька повністю зникла з публічного простору. Де зараз українська зірка нульових – розповідаємо нижче.

Відомий на YouTube блогер-пліткар Богдан Беспалов заявив , що знає деякі подробиці з життя співачки. Проте вони виявилися невтішними, адже за його словами, наразі артистка переживає непростий життєвий період.

З 2000 по 2003 рік Альона Вінницька підкорювала український шоубіз у складі популярного тоді гурту "ВІА Гра". А після – почала сольну карʼєру, під продюсерством свого чоловіка, Сергія Большого. У 2004 році артистка випустила успішний альбом "Рассвет", багато пісень з якого стали хітами. Проте після 25 років шлюбу пара розірвала стосунки, як сімейні, так і робочі. А після того – артистка перестала зʼявлятися у публічному просторі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Грішить дуже серйозно": скандальний блогер дізнався, куди зникла Альона Вінницька (ВІДЕО) - фото №1
Фото: instagram.com/alenavinnitskaya/

За словами Беспалова, Альона Вінницька "не змогла перебороти своїх внутрішніх демонів". За інформацією інсайдерів блогера, артистка пристрастилася до алкоголю. Ось що він про це говорить:

Отже, ексклюзив - співачка… перебуває в Києві в своєму будинку, нікуди вона не виїздила. Я, чесно кажучи, не знаю, як підійти до цього питання делікатно… На сьогоднішній день вона грішить чаркою, грішить дуже серйозно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Міка Ньютон повідомила, що повертається додому . Популярна співачка вперше за 8 років навідається в рідну Україну, аби відсвяткувати тут Новий рік.