Наталка Денисенко та Антоніна Хижняк розірвали Мережу палким поцілунком (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 902

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко та Антоніна Хижняк. Фото: Instagram

У Всесвітній день поцілунків акторки змогли сильно здивувати своїх прихильників

Українську акторку Наталку Денисенко, яка роздягнулася для нової фотосесії, заскочили на гарячому моменті — вона поцілувала свою відому колегу Антоніну Хижняк. Зірка “Кріпосної” показала, як незвично проводила час у перерві між зйомками нової романтичної комедії. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Фотографію, як видно, зафіксував актор Тарас Цимбалюк. На знімку Наталка, одягнена у весільну сукню та з букетом у руках, пристрасно цілує Антоніну в губи. Також у кадрі присутній актор Павло Текучев, який разом з Тарасом не приховували свої враження від такої палкої сцени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей момент відбувся під час перерви на зйомках романтичної комедії. Зірки вирішили таким чином відзначити Всесвітній день поцілунків, що святкується 6 липня. У своєму фотоблозі вони підкреслили, що поцілунок позитивно впливає на здоров'я та самопочуття.

Романтичні британці придумали це свято ще в 19 сторіччі, і вірус поцілунків захопив весь світ. Всі люблять це діло і наша Наталка з Тонею також. Лікарі довели, що під час поцілунку відбувається обмін мікрофлорою, так звана "перехресна імунотерапія". Так що дівчата просто підіймають свій імунітет,
— йдеться під публікацією.
Наталка Денисенко та Антоніна Хижняк пристрасно поцілувалися. Фото: instagram.com/whenwillyoumarry.movie
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Наталка Денисенко зачарувала кадрами з таємного весілля з Андрієм Федінчиком на Мальдівах. Артистка пригадала, з чого і як саме почалося їх офіційне подружнє життя.