Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк проказала світлини зі студентської посвяти 16-річної давнини

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська акторка театру та кіно, зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк, яка кинула бойфренда через три роки стосунків, продемонструвала, як виглядала 16 років тому, коли вступала на перший курс в університет. Подробиці - в нашому матеріалі.

33-річна Антоніна, в буквальному сенсі приємно здивувала архівним студентськими знімками. Відповідні кадри, в час коли Хижняк вступила на перший  курс театрального університету імені Карпенка-Карого вона розповсюдила у себе в  Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Переглядаючи світлини, з упевненістю можна сказати, що на них дуже важко впізнати сьогоднішню відому акторку Антоніну Хижняк. На кадрах, зроблених у 2007-му році ми бачимо юну дівчину із зачіскою з двома хвостиками. При цьому на ній були одягнені рожеві колготи,  міні-спідниця та чорні кофтинка. Свій пост Хижняк підписала так:

1 вересня 2007 рік, наша "посвята" в студенти. Передаю цій дівчинці в рожевих колготах привіт із майбутнього. Ти не могла знати, в якому світі ми будемо жити. І зараз я теж не знаю, яке майбутнє на нас чекає. Але хочеться сподіватись на краще, хочеться мати надію і вірити, попри все! Так, як того вечора, коли я відчувала, що починається нова ера мого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Антоніна Хижняк розповіла про своє розлучення та сина. Також артистка поділилася деталями терапії, яка допомагає пережити непростий період у житті.