"Абсолютно пустоголова": Альона Вінницька різко пройшлася по зрадниці Сєдоковій, з якою співала у "ВІА Грі"

Новини шоубізнесу
647

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Альона Вінницька та Анна Сєдокова. Фото: Facebook

Артистка заявила про "відсутність мізків" у запроданки, яка народилася в Україні, проте зараз вважає себе росіянкою

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" та відома співачка Альона Вінницька, яка пережила серйозну кризу у стосунках з чоловіком, різко висловилася щодо поведінки своєї ексколеги, киянки Анни Сєдокової. Довгі роки запроданка працює на рф та вже називає себе російською співачкою, що не змогло не обурити не тільки прихильників, але й багатьох її колег.

Альона Вінницька критично оцінила дії Сєдокової, заявивши в інтервʼю oboz, що та повністю втратила адекватність. Співачка наголосила, що прихильниця путіна завжди шукала особисту вигоду, тому її проросійська позиція не стала сюрпризом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Вінницької, Сєдокова слугує кремлю без жодного критичного мислення, керуючись виключно жадобою до грошей. Така поведінка Сєдокової для Альони була передбачуваною, оскільки, як вона стверджує, путіністка ніколи не відрізнялася критичним мисленням та наявністю адекватної позиції.

Я чудово знаю Сєдокову — вона абсолютно пустоголова людина. Те, що вона не має мізків, було зрозуміло після першої ж зустрічі. Її в житті завжди цікавило лише одне: отримати щось для себе. Комфортне життя, багатого чоловіка, славу — це все, що її цікавить. Мене зовсім не дивує її позиція, вона на своєму місці. Саме там, де їй належить бути. Мене здивувало б, якби ця людина різко змінила позицію,
— зазначила Альона Вінницька.
ВІА Гра. Фото: facebook.com/naynik.tatiana
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше скандальний блогер заявив, ніби Альона Вінницька приохотилася до алкоголю. За словами Беспалова, саме через це вона на довго зникнула з публічного простору.