Віра Брежнєва похизувалася відпусткою у компанії подруги та 72-річної красуні-мами (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віра Брежнєва. Фото: instagram.com/ververa

Відома виконавиця показала, як подорожувала Європою

Співачка Віра Брежнєва, яка нібито планувала повернутися до Костянтина Меладзе, відвідала кілька країн під час своєї літньої відпустки. Відома українська виконавиця поділилася в соціальних мережах фотографіями з відпочинку, який вона проводить у колі найближчих людей.

У своєму Instagram-акаунті Брежнєва опублікувала серію світлин, на яких видно, як вона насолоджується канікулами разом зі своєю мамою Тамарою Галушкою та подругою, відомою дизайнеркою Катериною Сільченко. До компанії також приєдналися батьки Сільченко, а також доньки знаменитостей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Віра Брежнєва та Катя Сільченко. Фото: instagram.com/ververa
Мами Віри Брежнєвої та Каті Сільченко. Фото: instagram.com/ververa

Відпочиваючи цілий місяць в Італії, компанія орендувала будинок, де вони занурилися в італійську культуру, відвідували ресторани та прогулювалися мальовничими місцями. Віра і Катерина активно ділилися спільними фото з поїздки.

Віра Брежнєва. Фото: instagram.com/ververa

Після Італії Віра змінила напрямок і вирушила до Франції. Там, до слова, співачка зустрілася зі своїми прихильницями, з якими провела приємний вечір просто неба, обмінюючись спогадами та насолоджуючись теплими літніми вечорами.

Віра Брежнєва. Фото: instagram.com/ververa

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віра Брежнєва поділилася унікальним сімейним кадром з мамою та трьома сестрами, які схожі між собою, як краплі води. Артистка зачарувала рідкісними кадрами з родиною.