Віра Брежнєва вирішила повернутися до Костянтина Меладзе... але не заради кохання – блогер "злив" всю правду

Новини шоубізнесу
6 410
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Богдан Беспалов каже, що без свого колишнього чоловіка співачка не може досягти великих карʼєрних висот, тому хоче повернути його після розлучення

Схоже, історія стосунків Віри Брежнєвої та її ексчоловіка Костянтина Меладзе не закінчиться на розірванні шлюбу . Адже днями поповзли чутки, ніби співачка планує повернути колишнього коханого, адже він може значно посприяти у розвитку її карʼєри. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

У новому відео Богдан Беспалов заявив, ніби Віра Брежнєва у стосунках з продюсером доволі часто ним маніпулювала і користувалася тим, що він допомагає її творчості. Тому, після розриву з композитором карʼєра артистки не пішла в гору, як вона сама на те розраховувала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На тлі цього, за словами Беспалова, Віра вирішила відновити спілкування з Костянтином Меладзе. При цьому, скоріш за все вона більше не хоче з ним романтичних стосунків, а лише очікує, що ексчоловік допоможе їй з піснями.

Чисто суб'єктивно спостерігаючи за цим, в мене складається особисто враження, що Віра якраз таки планує зараз певну операцію по відновленню спілкування та стосунків з Меладзе. Можливо, не в форматі ностальгія за шлюбом, як нам було добре. Скоріше за все до формату шлюбу не повернуться, але те що Вірі терміново необхідно відновити зв'язок з Костею - це 100%. Тому що їй потрібні хіти, їй потрібна музика, а без музики Меладзе у неї нічого не вийде,
— додав блогер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше у Мережі поширювалися чутки, ніби Меладзе зраджував Брежнєву , а зі своєї коханки планував "зліпити" велику зірку у рф. До слова, нова ймовірна обраниця продюсера теж є ексучасницею гурту ВІА Гра.