"Не можуть усі воювати": Павло Зібров зізнався, чому він зараз не на передовій (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
559

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот

Співак відповів на докори хейтерів

Популярний український співак Павло Зібров, який перевтілився у героя серіалу “Бріджертони”, відверто відповів, чому не пішов на фронт після початку широкомасштабного вторгнення російської армії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що попри те, що артистові цього року виповнилося 67, українці активно закидають його докорами стосовно того, чому він не служить. Співак каже, що спокійно реагує на такі слова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він говорить, що не відчуває провини перед українським народом. Зазначимо, що Зібров часто виступає для військових, а також збирає кошти на армію.

Деякі запитують мене у соцмережах: "Якщо ти живий, чому ти в окопах співаєш, а не воюєш на фронті?". Так, здоров'я в мене вистачає, тільки ненадовго. На довгі дистанції я вже, безумовно, бігти не зможу,
- зазначив артист.

Павло Миколайович переконаний, що не можуть абсолютно всі взяти до рук зброю і стати на захист країни. Артист каже, що хтось має залишатися в тилу та підтримувати армію, зокрема сплачувати податки.

Вважаю, що культурний фронт дуже важливий. Не можуть усі люди піти зараз на "нуль", взяти автомати, сісти в танки і воювати. Ні, має бути міцний тил. Мають працювати підприємства, фабрики, заводи. І, безумовно, артисти мають працювати на своєму місці, якщо вони професіонали. Вони мають показувати приклад, втілювати в життя віру і надію – те, що зараз потрібно.
- резюмував співак в інтерв’ю ютуб-каналу Подробиці .

Дивитися з 26:06

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Павло Зібров з'явився у ТЦК у супроводі цілого оркестру. Артист дійсно вразив усіх присутніх, коли прийшов оновлювати дані у супроводі 40 військових.