Павло Зібров здивував новим прочитанням композиції "Хрещатик" до дня Києва (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
730
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Павло Зібров
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Знаменитий артист змінив лише один рядок свого хіта, проте саме він змінив посил пісні

Знаменитий український співак Павло Зібров, який розсекретив, коли його донька вийде заміж, з нагоди Дня Києва випустив дещо оновлену версію свого безсмертного хіта “Хрещатик”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Даний трек було випущено у 1994 році. Автором тексту є відомий поет-пісняр Юрій Рибчинський. Проте, через 30 років Павло Миколайович вирішив дещо змінити у своїй пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, він вніс відповідні правки лише до одного рядка. Тепер замість “Я і друзів розумів й ворогів умів прощати” звучатиме “Я і друзів розумів й ворогів не зміг прощати” . Це справді вельми актуально, адже на фоні російсько-української війни такі слова є дуже символічними.

Ба навіть Павло Миколайович вже встиг випустити новий кліп на свій трек. Його знімали за участі військового оркестру Держспецтрансслужби Міноборони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Павло Зібров та Дмитро Гордон приголомшили спільним виступом. Чоловіки виконали безсмертний хіт Павла Миколайовича “Хрещатик”. Аудиторія в залі була в справжньому захваті.