Отримав гонорар, на який можна жити все життя: Джастін Бібер виступив на передвесільній вечірці сина найбагатшої людини Індії (ФОТО)

Новини шоубізнесу
15 282

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото:Фото: instagram.com/justinbieber

Артист виконав свої найвідоміші хіти

Популярний канадський співак Джастін Бібер, який вперше стане батьком, нещодавно виступив на передвесільній вечірці сина найзаможнішої людини Індії та його дружини Радхіки Мерчант. Весілля пари заплановано на 12 липня. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що Бібер став хедлайнером на передвесільній вечірці стало відомо з повідомлень авторитетного видання Daily mail. Окрім того, Джастін розповсюдив відповідні кадри у себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Із світлин бачимо, як 30-річний Бібер виступав на заході. Вечірка проходила у Культурному центрі Ніти Мукеш Амбані.

Крім того, не можна не згадати про шалений гонорар, який отримав Джастін за свою появу на вищевказаному дійстві. Отож, Біберу заплатили 10 мільйонів доларів. На вечірці Джастін виконав свої найбільш відомі хіти - “Baby”, “Peaches”, “Never Let You Go”, “Boyfriend”, “All That Matters”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як в мережі з'явилося пояснення знімків Джастіна Бібера, на яких він плакав. Одне з авторитетних світових ЗМІ ошелешило причиною того, чому ж плакав артист.