Нарешті це не просто чутки! Джастін Бібер та Гейлі Болдвін вперше стануть батьками (ФОТО)

Новини шоубізнесу
9 469
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джастін та Хейлі Бібер
Фото: instagram.com/haileybieber

Гейлі Бібер яскраво оголосила про те, що вже незабаром стане мамою

Американська супермодель Гейлі Бібер, яку не просто так називають законодавицею трендів , оригінально оголосила про свою вагітність. Разом з Джастіном Бібером вони оновили свої обітниці, а разом із тим — повідомили прихильникам довгоочікувану новину про поповнення у родині.

Вже неодноразово у Мережі поширювалися чутки, ніби Гейлі Бібер вагітна . Проте кожного разу фанати пари були розчаровані, адже усе це залишалося тільки на рівні пліток. І все ж, нарешті, зіркова пара поділилася радісною новиною, що незабаром вони стануть батьками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні Гейлі поділилася романтичним відеокліпом та серією фотографій, на яких вона вперше дебютувала з помітно округлим животиком. Цікаво, що кадри були зроблені під час церемонії поновлення весільної обітниці Гейлі Болдвін та Джастіна Бібера на Гаваях.

Для такої визначної події модель обрала білу мереживну сукню з довгими рукавами без плечей від Saint Laurent, яку доповнила координуючою мереживною вуаллю, що була обмотана навколо голови та шиї. Джастін теж вдягнув Saint Laurent, обравши кудлату чорну хутряну куртку, білу футболку та чорні штани.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно в Мережі ходили чутки, ніби Гейлі Болдвін та Джастін Бібер на межі розлучення . При чому інсайдери стверджували, що саме модель планувала покинути свого чоловіка.