Лідер гурту Бумбокс просто з передової помститься росіянам за "Охматдит" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 939

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Хливнюк. Фото: instagram.com/andriihorolski

Андрій Хливнюк з побратимами збирається завдати відповіді російським окупантам, відповідальним за геноцид українського народу

Події 8 липня 2024 року не залишили осторонь нікого, а особливо українських захисників, які ризикуючи власним життям виборюють кожен клаптик української землі, а разом з тим і наше право на незалежність. Тому влучання російської ракети у дитячу лікарню “Охматдит” принесло трагічні новини, а слідом — рекордні донати від українців, а також ще більшу мотивацію для військових.

Соліст відомого музичного гурту “Бумбокс”, який з першого дня війни став на захист України, теж не обійшов стороною злочинний обстріл. У себе в соцмережах Андрій Хливнюк вже показав, як особисто він мститиметься росіянам за черговий скоєний злочин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, в Instagram музикант поділився новим фото у військовій формі. На кадрі Андрій Хливнюк тримає в руках снаряд, на якому бійці залишили особисте послання росіянам — “за "Охматдит". Таким чином українські військові дали зрозуміти, що із завзяттям мститимуться країні-терористці за вчинені вбивства та винищення цвіту української нації.

Андрій Хливнюк. Фото: instagram.com/andriihorolski

А ми нагадуємо, що найкраща помста росіянам — донати на забезпечення української армії. Адже тільки разом ми переможемо загарбників та зупинимо агресію рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що на трагічні новини також відреагувала відома американська акторка Алісса Мілано. Зірка серіалу “Усі жінки відьми” підтримала Україну, побачивши новину про влучання російської ракети у дитячу лікарню “Охматдит”.