"Найгарніша наречена, яку я коли-небудь бачив": Макс Чмерковський щемливо привітав дружину з річницею весілля (ФОТО)

Новини шоубізнесу
18 896

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/petamurgatroyd

Хореограф показав фото з їхнього весілля, яке відбулося у США

Відомий хореограф Макс Чмерковський, який разом з дружиною розсекретив стать третьої дитини, повідомив про особливе свято у його родині. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, танцівник разом зі своєю коханою Петою Маргатройд відсвяткував чергову річницю весілля. Пара разом проживає вже сім років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Макс та Пета з нагоди цієї дати привітали одне одного постами в Instagram. Зокрема, Чмерковський щиро подякував обраниці за те, що вона разом з ним весь цей час. До речі, пара розповсюдила світлини із весілля які раніше ніхто не бачив

Сім років у шлюбі! З тобою ще 70, моє кохання! Найгарніша наречена, яку я коли-небудь бачив, і найкраща вечірка, в якій я коли-небудь брав участь!
– зазначив Чмерковський.

Своєю чергою дружина Макса нагадала, що вони вже 10 років як перебувають у стосунках. Маргатройд щиро подякувала коханому, що починаючи з 2012 року він почав залицятися до неї. Вона зазначила, що з роками вони стали міцною родиною.

Я з Максом 7 років у шлюбі та 10 років разом. Дякую, що залицявся до мене далекого 2012 року і завдяки тобі у мене є троє дітей, собака і гарне життя,
- привітала чоловіка Пета.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Макс Чмерковський показав, як весело провів час зі своїм сином. Батько та син захоплюються напрочуд екстремальним спортом.