"Не можу повірити": Макс Чмерковський з дружиною розсекретили стать третьої дитини (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
37 786
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Макс Чмерковський та Пета Маргатройд
Фото: instagram.com/petamurgatroyd

Зіркове подружжя влаштувало гендер-паті у колі найближчих людей

Близько місяця тому стало відомо, що американський хореограф українського походження Макс Чмерковський втретє стане татом. І це враховуючи те, що тільки у червні 2023 року в нього народився другий син. А якої статі буде його третій малюк — дізнавайтеся на Хочу!

Третя вагітність Пети Маргатройд стала достатньо неочікуваною для зіркового подружжя. Адже, по-перше, раніше у них були проблеми з зачаттям та танцівниці прийшлося пережити викидень. Ну а по-друге, менше ніж рік тому у Макса та його дружини народилася друга дитина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз знаменитості виховують двох синів — у січні 2017 року вони вперше стали батьками, коли народився їх син Шай, а у червні 2023 року до їх родини доєднався малюк Ріо. До слова, третя дитина Чмерковського та Маргатройд має зʼявитися на світ буквально через декілька тижнів після дня народження другого сина! Ну а аби дізнатися стать майбутнього малюка знаменитості влаштували гендер-паті, на яке були запрошені тільки їх батьки.

Так, у колі найрідніших Пета і Макс дізналися, що незабаром в них народиться третій син. Спочатку подружжя запустило кольорову шашку, з якої вирвався блакитний дим, а згодом — впевнитися їм допоміг торт з шоколадними кульками відповідного кольору.

Це хлопчик! Не можу повірити, що у нас будуть три хлопці. Ми з Максом неймовірно щасливі, що у нас народиться ще один друг для Шая та Ріо... Ми хочемо, щоб вони були найкращими друзями. Коли думаємо про сімейні вечері, то вже сміємося! Це попри те, що коли Ріо виповниться рік, я народжу за кілька тижнів,
— поділилася Пета Маргатройд.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно брат Макса Чмерковського, який утік з України, переміг в американських "Танцях із зірками" . Артист зазначив, що боровся за перемогу заради своєї 17-річної партнерки.