Зірці документальних передач "Слідство вели" Леоніду Каневському діагностували онкологію

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Леонід Каневський. Фото: facebook.com/karatelkgv

Актор, який народився у Києві, тривалий час скаржився на сильний біль

85-річний Леонід Каневський страждає на онкологічне. Що відомо про стан актора, який народився у Києві, проте завжди працював на росію — дізнавайтеся на Хочу!

За інформацією російських ЗМІ, нещодавно зірка проєкту “Слідство вели” почав скаржитися на біль у районі малого таза, і після медичного обстеження у нього виявили злоякісну пухлину. Однак лікарі вирішили не видаляти новоутворення, оскільки воно не становить загрози для його життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Актор регулярно відвідуватиме онколога для моніторингу свого стану. Проте відомо, що ситуація ускладнюється проблемами з ногами: у Каневського знижена чутливість та рухливість через встановлені ендопротези тазостегнових суглобів.

Зазначимо, Леонід Каневський здобув популярність завдяки ролям майора міліції Олександра Томіна у серіалі "Слідство ведуть ЗнаТоКи", контрабандиста у фільмі "Діамантова рука" та галантерейника Бонасьє у "Д'Артаньян та три мушкетери". З 2006 року він веде телепередачу "Слідство вели". Попри те, що Каневський живе в Ізраїлі, він продовжує активно спілкуватися з російськими ЗМІ та взагалі не висловлюється про трагічні події в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що голова сімейства Кардашʼян-Дженнер важко хвора. У 68-річної Кріс Дженнер виявили рак.