Голова сімейства Кардашʼян-Дженнер важко хвора: у 68-річної Кріс Дженнер виявили рак

Новини шоубізнесу
1 641
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кріс Дженнер
Фото: Getty Images

Усі подробиці прихильники зіркової родини дізнаються вже в новому епізоді проєкту "Сімейство Кардашʼян"

Нещодавно знаменита українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили пухлину , проте днями приголомшити сумною новиною наважилася і відома бізнесвумен Кріс Дженнер. Виявилося, що зірці “Сімейство Кардашʼян” діагностували рак. Перші деталі дізнавайтеся на Хочу!

Перші відомості про це зʼявилися в анонсі нового епізоду популярного проєкту “Keeping Up with the Kardashians”. І, судячи з кадрів, до того її рідні не знали про діагноз, який їй нещодавно постановили лікарі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У тизері нового епізоду п’ятого сезону реаліті-шоу Кріс Дженнер розповіла своїм близьким, що нещодавно вона проходила обстеження. Саме тоді вона дізналася про пухлину. Більших подробиць продюсери проєкту поки не стали розкривати, підігріваючи зацікавленість публіки до нового випуску.

Нагадаємо, що Кріс Дженнер виховала шістьох дітей — Кортні Кардаш’ян, Кім Кардаш’ян, Хлої Кардаш’ян, Роба Кардаш’яна, Кендалл Дженнер і Кайлі Дженнер. Остання, як видно в анонсі, вкрай важко сприйняла такі новини від мами, тому не стримала сліз прямо перед камерами.

Мені зробили обстеження. Вони виявили кісту і пухлину,
— розповіла Кріс Дженнер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно відома українська телеведуча ошелешила новиною про свій стан здоров'я. Виявилося, що у Наталки Фіцич стався рецидив .