Стало відомо, чому Марго Роббі тільки зараз наважилася на появу дитини, хоча мріяла про це довгі роки

Новини шоубізнесу
738

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Марго Роббі. Фото: Getty Images

Схоже, тільки зараз акторка вирішила посунути карʼєру з пріоритетного місця та зосередитися на родині

Днями Голлівуд сколихнула радісна новина — акторка Марго Роббі чекає на появу первістка. Відомо, що зірка "Барбі” вже давно мріяла про материнство. А от чому вона наважилася на це тільки зараз — розповідаємо на Хочу!

Схоже, особливо успішний проєкт “Барбі” став останнім, над яким Марго Роббі хотіла серйозно попрацювати. Адже, як повідомляє Daily Telegraph, раніше акторка заявляла, що заради материнства вона планує змінити пріоритети у бік сімʼї, натякаючи, що значно рідше зʼявлятиметься на екранах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та 34-річна австралійська актриса давно прагнула стати матір'ю, висловлюючи бажання ще з 2016 року. Однак Марго свідомо затягнула з вагітністю, оскільки не хотіла, щоб активна кар'єра перешкоджала вихованню дітей. Схоже, тепер вона готова присвятити себе родині та появі майбутнього первістка.

Я знаю, що як тільки у мене будуть діти, вони стануть моїм пріоритетом, тому я хочу зайнятися сімейними справами пізніше,
— розповідала Марго Роббі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що Марго Роббі стала продюсеркою нового фільму за мотивами популярної гри. Схоже, зірка вирішила остаточно розпрощатися із всесвітом Барбі, замінивши його на The Sims.