Зі світу Барбі — у The Sims: Марго Роббі стала продюсеркою нового фільму за мотивами популярної гри

Кіно та серіали
4 632
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Марго Роббі, фото
Фото: Getty Images

Два попередні проєкти її компанії мали шалений успіх

Популярна голлівудська актриса, яка цьогоріч спричинила фурор, зігравши головну роль у фільмі “Барбі” , вирішила реалізуватися по повній ще й як продюсерка. Нещодавно стало відомо, що вона долучилася до продюсерської команди нового проєкту, який займається створенням фільму за мотивами культової комп’ютерної гри “The Sims”. Деталі — вже у нашому матеріалі!

Як повідомляє The Hollywood Reporter, над цим проєктом наразі працює компанія LuckyChap Entertainment, засновницею якої є Марго Роббі, а також Том Акерлі і Джозі Макнамара. На сьогодні ця компанія вважається однією з найпопулярніших у Голлівуді, в т.ч. і завдяки шаленому успіху фільмів “Барбі” (2023) та “Солтберн” (2023).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кадр із гри The Sims, фото
Кадр із культової гри The Sims. Фото: rockpapershotgun.com

Поки що майбутній фільм зі Всесвіту The Sims — лише на початковій стадії. Режисерка кінокартини Кейт Геррон спільно з Брайоні Редмен Геррон ще повинні написати сценарій.

Також, як стало відомо, допомагатиме реалізувати проєкт і сам розробник гри — американська корпорація Electronic Arts, яка у 2000-му створила культову “The Sims”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми повідомляли, що за мотивами серіалу “Гострі картузи” незабаром знімуть повнометражний фільм . У головній ролі Томаса Шелбі буде незмінний Кілліан Мерфі , а сам фільм стане продовженням популярного серіалу.