Все-таки вистежили: 26-річну доньку Майкла Джексона заскочили за прогулянкою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 130

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty images

Періс Джексон якраз прямувала на зустріч із подругою

Молодша донька легендарного поп-короля Майкла Джексона Періс, яка показала свого нового домашнього улюбленця, несподівано потрапила під об'єктиви фотоапаратів журналіст. 26-річна Періс вже досить довго не з’являлася на публіці.

Варто зазначити, що єдина донька знаменитого артиста якомога більше уникає публічності, адже вона раніше зізнавалася, що страждає на параною та інколи переживає гострі галюцинації. Однак, нещодавно її заскочили журналісти в Лос-Анджелесі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Періс ішла обідати з подругою у тамтешній заклад харчування. Як бачимо зі світлини, для прогулянки вона обрала джинсові шорти, коричневий кардиган та білу футболку. Свій образ Джексон довершила сонцезахисними окулярами та сумкою.

Фото: The Image Direct

Зазначимо, що донька Майкла хотіла продовжити справу свого батька та 2020-го почала займатися музичним ремеслом. Вона вже встигла випустити дебютний альбом. Зазначимо, що у своїй творчості Періс розповідає “власну історію”. Артистка неодноразово ділилася, що черпає натхнення з тяжких періодів у житті.Зауважимо, що окрім вище зазначеного Періс успішно знімається у фільмах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як охоронець покійного Майкла Джексона розсекретив істинну причину того, чому артист робив пластичні операції. Першу операцію Джексон зробив через свого батька.