"Це його дуже ранило": охоронець покійного Майкла Джексона розсекретив істинну причину того, чому артист робив пластичні операції

Новини шоубізнесу
1 241
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Майкл Джексон
Фото: instagram.com/michaeljackson/

Першу операцію Майкл зробив через свого батька

Легендарний американський поп - король Майкл Джексон, який помер 15 років тому, та куртку якого продали на аукціоні, уславився в історії не тільки як прекрасний музикант, а і як артист, який робив дуже багато пластичних операцій за життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нещодавно колишній охоронець співака Метт Фіддес зізнався, що стало причиною того, що Майкл вирішив вдосконалювати свою зовнішність завдяки пластичним операціям. Про це Метт розповів у подкасті “The Stephen Sully Study”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, причиною першої операції Джексона стали образи рідних. Зокрема, над майбутнім артистом знущався його батько.

Раніше родина Майкла часто дражнила його через розмір носа. Його називали "великий ніс" і таке інше. Він говорив, що його батько найбільше ображав і казав так: "Ти отримав це не від мене, ти отримав це від своєї матері", ці слова дуже ранили Майкла,
- підсумував Фіддес.

Відтак, співак зробив ринопластику задля того, аби припинити докори свого батька. Окрім того, у нього була травма носа, і це оперативне втручання вирішило відразу дві проблеми.

Майкл танцював у середньому близько трьох годин на день. На одному з етапів він робив 50 обертань поспіль і впав. В результаті, він зламав собі ніс і побачив у цьому прекрасну можливість, поки він перебував під наркозом, просто зменшити його. Я не знаю, скільки операцій йому зробили. Я не обговорював із ним детально. Тоді про пластичну хірургію або ботокс ми не могли говорити. Йому доводилося підтримувати цей імідж, тому що за ним стояли звукозаписні компанії, які платили мільярди,
– резюмував ексохоронець Джексона.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як покійного Майкла Джексона звинуватили у розбещенні неповнолітнього. Артисту не дають спокою навіть на тому світі.