Хоче пов'язати життя з Україною: комік Люленов заговорив про українське громадянство

Новини шоубізнесу
1 228

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/ivanliulenov

Гуморист не полишає Україну навіть під час війни

Популярний молдавський комік, зірка розважального шоу “Ліга сміху” Іван Люленов, який майже з нуля перейшов на українську мову, заговорив про можливість отримання українського громадянства. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, Люленов зізнався, чому не полишає Україну навіть під час війни. Зауважимо, що гуморист може спокійно виїхати з України, адже має молдавський паспорт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, незважаючи на обстріли та атаки російської армії, він не робить цього, а залишається в Києві. Зокрема, таке рішення Іван пояснює тим, що він планує лишитися жити в Україні і пов'язати з цією країною свою долю та розділити тяжкі часи з українцями.

Для мене важливо бути тут (в Україні) в такі моменти. Я планую майбутнє в Україні і хочу все це переживати разом. Для мене це дуже важливо – проходити такі моменти теж. Бо якщо ти десь перебуваєш за кордоном і намагаєшся зробити щось актуальне для України, то ти це не дуже відчуваєш,
 – зазначив шоумен у програмі “Ранок у великому місті”.

Люленов говорить, що у майбутньому хотів би стати громадянином України. Однак, Іван зауважує, що це досить складна процедура. Наразі він має тимчасову повідку на проживання. Наступним же кроком буде отримання посвідки на постійне проживання. І лише після цих етапів Люленов може розраховувати на громадянство.

Громадянство зараз дуже складно зробити. У мене є посвідка на тимчасове проживання. Наступний крок – це на постійне проживання на 10 років. Я працюю над цим питанням, дуже хочу, щоб в мене це було. Громадянство – це вже наступний крок,
– зізнався комік.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка “Ліги сміху” Іван Люленов розповів, що його батьки мали неприємності з його проукраїнською позицією. На початку повномасштабного вторгнення російських військ, у Івана та його батьків були різні погляди на війну в Україні.