"Йому потрібні проблеми?" Молдовська зірка "Ліги Сміху" Люленов розповів, що його батьки мали неприємності з його проукраїнською позицією

Новини шоубізнесу
5 657
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Комік Іван Люленов
Фото: instagram.com/ivanliulenov

На початку повномасштабного вторгнення рф, у Івана та його батьків були дещо різні позиції щодо України

Відомий молдавський комік, зірка “Ліги сміху” Іван Люленов, який показав свою кохану з України, повідомив, що його родичі з Молдови поскаржилися на нього його батькам через те, що він провадить українську позицію стосовно російсько-української війни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це гуморист повідомив в інтерв’ю відомому ютуберу Славі Дьоміну. Отож, Люленов поділився, що його батьки, які наразі проживають у Молдові, спочатку не були прихильниками позиції свого сина по війні в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, згодом родина все ж налагодила свої стосунки. Не останню роль в цьому відіграло втручання інших родичів, які нав’язували найріднішим людям Люленова свою позицію.

Так, у моїх батьків були проблеми. Їм казали: "Поспілкуйтеся з Ванею, що він там каже, хай помовчить трошки. Йому потрібні проблеми?". Так їм казали якісь тьоті, родичі… Ми спочатку трошки конфліктували, коли почалася війна. Потім я зрозумів, що так не потрібно, я не хочу з ними сваритися. Я все налагоджував. Потім вони зрозуміли мене й мою позицію. І вони намагаються не провокувати, щоб не було сварок",
- відверто поділився Іван в інтерв'ю Славі Дьоміну.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як український рок-музикант повідомив, що вступив до лав ЗСУ. Йому вдалося зробити це з п'ятої спроби.