Володимир Зеленський провів зустріч з актором Меттью Макконахі та запропонував йому приєднатися до UNITED24

Новини шоубізнесу
855

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Офіс Президента

На зустрічі також була присутня дружина українського лідера

Шостий Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська, які відреагували на ракетний удар росії по “Охматдиту”, зустрілися зі знаменитим актором Метью Макконахі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомляється на сайті Офісу президента. Відомо, що на зустрічі також була присутня дружина 54-річного актора Каміла Алвес і перша леді губернатора штату Юта Еббі Кокс. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повідомляється, що український лідер під час розмови наголосив на важливості збереження уваги до країни. Зокрема, він подякував провідним американським знаменитостям потужний рівень підтримки. Окрім того, лідер України наголосив на тому, що необхідно сповідувати українське бачення досягнення справедливого миру.

Скриншот Офісу Президента

Володимир Олександрович також запропонував Меттью Макконахі доєднатися до фандрейзингової платформи UNITED24. Окрім того, Володимир Зеленський розповів Меттью про ситуацію на українському фронті. Зокрема, він згадав Харків, який наразі піддається ударам росіян з повітря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Президент Зеленський розповів, що про війну говорить його син. Володимир Олександрович переконує, що його діти намагаються жити звичайним життям.