"Коли ми переможемо?": президент Зеленський розповів, що про війну говорить його син

Новини шоубізнесу
688
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Володимир Зеленський
Фото: Скриншот Instagram

Президент переконує, що його діти намагаються жити звичайним життям

Шостий президент України Володимир Зеленський, який відповів, кого потрібно звинувачувати у смерті Навального, розповів про те, як живуть його діти під час війни та що запитують у нього. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму інтерв'ю виданню Bild Володимир Олександрович зізнався, що його 11-річний син Кирило постійно запитує, коли закінчиться війна. Загалом, Зеленський заявив, що йому складно спілкуватися із сином на цю тему, адже він не може пообіцяти дитині про те, що в найближчій перспективі зовсім скоро бойові дії закінчаться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, очільник країни зізнався, що обоє його дітей знаходяться в Україні. Вони не покидали батьківщину.

Він ставить запитання: коли ми переможемо? Йому одинадцять, але я впевнений, що він такий самий, як і більшість українців. Ми обов’язково переможемо. У нас немає альтернативи. Але я не можу обіцяти цього і назвати дату. Мій це син чи інші громадяни України, не має значення.
- заявив президент.

Зауважимо, що 19-річна донька лідера країни Олександра наразі вчиться в українському університеті, а син Кирило – ходить до української школи. Президент переконує, що його діти живуть звичайним життям.

Складно, коли ти не можеш нічого планувати для своїх дітей. Ніяких канікул, ніякого відпочинку, всі думають про війну. Мій син постійно говорить про війну. Наші діти запитують, коли закінчиться війна… Це важко. Багато наших дітей навчаються онлайн і вже два роки не були в школі. Я не хочу скаржитися, але всі ми хочемо, щоб цей жахливий час закінчився,
– зазначив Володимир Олександрович.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як змінився Володимир Зеленський за два роки війни. Тепер усмішка на обличчі президента України - справжня рідкість.